Tech

LG sjell maskën që mbushet me bateri e filtron ajrin

Foto: Neowin
Foto: Neowin
 

Pandemia me COVID-19 ka detyruar njerëzit pothuajse në shumicën e vendeve të botës që të mbajnë maska dhe distancën sociale, kështu që sot, gjiganti teknologjik LG ka njoftuar se do të sjellë një lloj maske të re për fytyrë si masë mbrojtëse ndaj koronavirusit.

Zyrtarisht, maska e re e LG-së quhet “PuriCare Wearable Air Purifier” dhe funksioni i saj kryesor është se e filtron ajrin ndërsa përdoruesi është duke e mbajtur, shkruan “neowin”.