Tech

Facebook dhe Twitter censurojnë postimet e Trumpit, i quajnë dezinformata të dëmshme

Facebook dhe Twitter censurojnë postimet e Trumpit, i quajnë dezinformata të dëmshme

Facebook dhe Twitter kanë penalizuar presidentin e SHBA-së Donald Trump dhe kampanjën e tij për postime në të cilat presidenti deklaron se fëmijët janë “pothuajse imun” ndaj koronavirusit.

Facebook ka hequr postimin, që ishte pjesë e videos nga një intervistë që Trump kishte bërë për Fox News, duke thënë se përmban “dezinformata të dëmshme rreth Covid-19”.