Tech

Google investon rreth 2 miliardë dollarë në qendrën e të dhënave në Poloni

Google investon rreth 2 miliardë dollarë në qendrën e të dhënave në Poloni

Google njoftoi se do të investojë rreth 2 miliardë dollarë në një qendër të të dhënave në Poloni për shërbimet "cloud".

Sipas lajmit të gazetës Puls Biznesu, drejtoresha e Google Cloud për Zhvillimin e Punëve në Poloni dhe Evropën Qendrore dhe Lindore, Magdalena Dziewguc, theksoi se investimi prej rreth 2 miliardë dollarëve i Google është investimi më i madh në infrastrukturën "cloud" në Poloni.