Tech

Danfos LLC hap Kärcher Center Kosova, e para në rajon

Danfos LLC është njëra prej kompanive lidere për shitjen dhe distribuimin e Pajisjeve profesionale për pastrim të kualitetit të lartë me një gamë të gjerë nga brendi gjigantit Kärcher në Kosovë.

Gjithmonë ka funksionuar me idealet e ofrimit të produkteve kualitative me çmime të volitshme për konsumatorin.

Brendi i fuqishëm ndërkombëtar, shërbimi i jashtëzakonshëm i konsumatorit dhe rrjetit të furnizimit, e bënë Danfos LLC partner ideal të shitjes.

Duke u fokusuar drejt tregut dhe nevojave e konsumatorëve, Danfos LLC është partner esencial i shumë bizneseve dhe institucioneve duke u ofruar atyre distribuim dhe shërbime të tjera në kohën dhe vendin e duhur.

Cilësia është elementi kryesor që karakterizon kompaninë tonë, që nga 3 janari 2018 jemi të vetmit që futem në tregun kosovar veglat e gjigantit austriak Kärcher dhe aktualisht jemi distributor i autorizuar i kësaj kompanie.

Produktet

-Thithëse profesionale për thithjen dhe larjen e pllakave, tepihave, automjeteve etj.

-Thithëse shtëpiake me filtër të ujit.

-Thithëse elektrike industriale

-Makina për pastrimin e tepihëve

-Makina për pastrimin e dyshemeve / polirimin

-Makina me shtypje të lartë / automjete

-Mjete profesionale për pastrim me dorë

Produkte kimike për pastrim me makinë dhe me dorë

Kärcher gjithmonë përpiqet për zgjidhjen optimale për çdo detyrë pastrimi. Kärcher zhvillon sisteme me performancë të lartë, të përbërë nga pajisje pastrimi, aksesorë dhe agjentë pastrimi.
Për të përmbushur më së miri nevojat dhe dëshirat e klientëve tanë, ne jemi në dialog të vazhdueshëm me përdoruesit privatë dhe profesionistë.

Vështirësitë e fituara janë të inkorporuara vazhdimisht në zhvillimin e produkteve të reja.

Kjo siguron që çdo zhvillim i ri jo vetëm përmbush detyrat gjithnjë e më komplekse të pastrimit, por në të njëjtën kohë e bën punën e përdoruesve aq të thjeshtë dhe të lehtë sa të jetë e mundur.

Kompania familjare Kärcher konsiderohet sot si ofruesi kryesor në botë i sistemeve efikase të pastrimit të burimeve. Kärcher karakterizohet nga performanca, risia dhe cilësia e lartë.

Sidomos në fushën profesionale, ka shumë detyra pastrimi me kërkesa të ndryshme dhe individuale, të cilat Kärcher mund të zgjidhë me pajisjet e saj të zhvilluara posaçërisht pa ndonjë problem. Në ndërmarrjet industriale të vogla dhe të mëdha, në sektorin komercial, në tregtinë e hotelerisë apo në strehimore të kafshëve – Kärcher gjithmonë ofron zgjidhjen e duhur për pastrim të qëndrueshëm dhe miqësor ndaj mjedisit.

Përsëri, pastruesi i njohur me presion të lartë në pajisjet profesionale të ofruara; si dhe pastrues me presion të lartë ose makina për pastrim dhe një numër i madh i pajisjeve të tjera pastrimi efikase dhe të kursimit të energjisë.

Paisje profesionale për pastrim Kärcher
Kontakt: +38344120619, +38344309380
E: [email protected]
W: http://www.danfos-kos.com

*Artikull i sponsorizuar

{gallery}