Tech

OnePlus 8 Pro vs. Samsung Galaxy S20 Ultra, cili është më i shpejtë?

OnePlus 8 Pro vs. Samsung Galaxy S20 Ultra, cili është më i shpejtë?

Dy telefona të mençur më të avancuar Android në treg aktualisht mund të jenë OnePlus 8 Pro dhe Samsung Galaxy S20 Ultra.

Ndoshta dikush nga ju tashmë i keni parë se si punojnë këto dy pajisje dhe falë publikimit të videos në YouTube nga PhoneBuff, mund t’ju dalë në ndihmë për të vendosur që ta bleni njërin prej tyre, transmeton KOHA.