Tech

NASA dhe SpaceX konfirmojnë se astronautët janë gati për nisje

NASA dhe SpaceX konfirmojnë se astronautët janë gati për nisje
Foto: Reuters

NASA dhe SpaceX janë shumë afër momentit për të cilin janë duke u përgatitur që nga nisja e Programit Komercial në vitin 2010.

Raketa Falcon 9 dhe Creë Dragon e SpaceX tani do të fluturojë me astronautët e NASA-s Dough Hurley dhe Bob Benken, që do të bëjnë udhëtim në Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar, satelit ky në orbitën e tokës, transmeton KOHA.