Tech

Estonia fillon t'i testojë pasaportat digjitale të imunitetit për vende të punës

Estonia fillon t'i testojë pasaportat digjitale të imunitetit për vende të punës
Foto: Reuters

Estonia ka filluar t'i testojë një prej pasaportave të para digjitale të imunitetit në botë, me të cilat synon që të ketë një rikthim më të sigurt të punëtorëve në vende të punës pas periudhës së izolimit shkaku i koronavirusit, shkruan agjencia Reuters.

Pasaporta është krijuar nga një grup ku janë përfshirë edhe kompanitë e teknologjisë Transferwise dhe Bolt.