Tech

Apple dhuron 10 milionë maska për stafin mjekësor në SHBA

Apple dhuron 10 milionë maska për stafin mjekësor në SHBA
 

Apple ka siguruar dhjetë milionë maska për punëtorët shëndetësorë në Amerikë dhe po dhuron miliona të tjerë në gjithë botën në përpjekjet për të parandaluar shpërndarjen e koronavirusit.

Tim Cook, shefi ekzekutiv i kompanisë, ka njoftuar për këtë përmes një videpostimi në rrjetin social twitter.