Tech

Huawei do ta zgjerojë ekosistemin e vet Mobile Services gjatë vitit 2020

 

Plani i Huawei për vitin 2020 është të krijojë HMS, apo Huawei Mobile Services. Qëllimi i këtij shërbimi është ta zëvendësojë funksionalitetin e ofruar nga Google Mobile Services, si dhe të shtojë veçori të reja.

Kjo do t’u mundësojë kompanisë kineze dhe developerëve të aplikacioneve të varen më pak nga Google, raporton GSMArena.