Tech

Programi “Brick”, mbahet seminar për sigurinë e fëmijëve në internet

 

Prindërit po ndjekin seminarin “Siguria e fëmijëve në internet”. Ky aktivitet është i fundit në kuadër të programit “Brick”, që u mbajt në shkollën fillore “Jeronim de Rada” në Ferizaj.

Qëllimi i seminarit është t’i njoftojë prindërit me rreziqet potenciale gjatë përdorimit të internetit të fëmijëve dhe t’i përgatisë ata t’u shmangen këtyre rreziqeve, transmeton KTV.