Tech

Sa është i qëndrueshëm Samsung Galaxy Fold i ridizajnuar

Sa është i qëndrueshëm Samsung Galaxy Fold i ridizajnuar

Galaxy Fold i Samsungut përfundimisht është lansuar dhe Zacku nga kanali i njohur në YouTube, JerryRigEverything, e ka marrë këtë smartfon të palosshëm në testin e tij të famshëm dhe të pazakontë të qëndrueshmërisë.

Ekrani i jashtëm 4.6-inçësh i Galaxy Foldit i është nënshtruar gërvishtjeve të cilat i duroi deri në nivelin e gjashtë, transmeton Koha.net. Ndërsa ekrani kryesor nga polimeri, 7.3-inç, nuk është aq elastik, pasi që në nivelin e shtatë shihen dëmtimet. Madje, ekrani kryesor mund të gërvishtet edhe me thonjtë tuaj.