Tech

Disney+ do të mbështesë platforma të shumta

Disney+ do të mbështesë platforma të shumta

Disney+ pritet të lansohet më vonë këtë vit dhe nëse planifikoni që të abonoheni te ky shërbim, mund të jeni të interesuar të mësoni se ky shërbim për ‘streaming’ do të jetë në dispozicion për platforma të shumta në lansim.

Kjo nënkupton se do të mundë ta shikoni Disney+ përmes pajisjeve të shumta, duke përfshirë Apple TV, Android, Android TV, Chromecast, shfletuesit e internetit në PC, iPad, iPhone, PlayStation 4, Roku, Roku TV, si dhe Xbox One, shkruan ubergizmo. Më herët është thënë se pajisjet ‘streaming’ të Amazonës, si Amazon Fire TV, është hequr nga lista por ekziston një mundësi se mund t’i shtohet listës më vonë.