Tech

Prezantohet zyrtarisht Lenovo Z6 Pro 5G Discovery Edition

 

Muajin e kaluar Lenovo e prezantoi në Kinë telefonin premium Z6 Pro Android, ndërsa gjatë kësaj ngjarjeje kompania njoftoi se versioni 5G i modelit Z6 Pro do të arrijë në një moment në të ardhmen. Tani është prezantuar zyrtarisht modeli i ri Z6 Pro 5G Discovery Edition në Kinë, raporton DroidShout.

Lenovo Z6 Pro 5G Discovery Edition është identik me variantin 4G, të prezantuar muajin e kaluar, sipas specifikimeve harduerike dhe dizajnit. Siç shihet nga emërtimi i pajisjes, dallimi kryesor është në shtimin e modemit X50 5G në modelin Discovery Edition. Lenovo nuk e ka njoftuar çmimin dhe disponueshmërinë e telefonit.