Tech

Shpërbëhet banda me mbi 40 mijë vjedhje përmes internetit

Shpërbëhet banda me mbi 40 mijë vjedhje përmes internetit

Europoli njoftoi se ka kapur një bandë kibernetike që nëpërmjet viruseve ka vjedhur 100 milionë euro dhe ka kryer mbi 40 mijë vjedhje, mes të cilave edhe kompani dhe institucione financiare.

Ky operacion kompleks i policisë u zhvillua në SHBA, Bullgari, Gjermani, Gjeorgji, Moldavi dhe Ukrainë.