Tech

Mbështjellëset e OnePlus 7 dhe 7 Pro konfirmojnë dizajnin

Mbështjellëset e OnePlus 7 dhe 7 Pro konfirmojnë dizajnin
Foto: GSM Arena

OnePlus 7 dhe 7 Pro do të zbulohen më 14 maj dhe vetëm dy ditë para lansimit, mbështjellëset zyrtare të dy këtyre smartfonëve të rinj konfirmojnë disa aspekte të dizajnit të tyre.

Mbështjellëset e këtyre smartfonëve ri-konfirmojnë se OnePlus 7 Pro do të vijë me tri kamera në pjesën e pasme ndërsa versioni standard me dy kamera – te të dytë kamerat janë të vendosura vertikalisht, shkruan gsmarena, transmeton Koha.net. Po ashtu, të dy smartfonët do t’i kenë butonët “Power” në anën e djathtë ndërsa ato për uljen/ngritjen e zërit në anën e majtë.