Tech

Zbulimi, kafja në panelet diellore rrit sasinë e përthithjes së energjisë

 

Kafja e shtuar në panelet diellore ju lejon që të përfitoni më shumë energji elektrike nga drita.  Ky  është zbulimi i shkencëtarëve të UCLA që kanë testuar efektet e këtij ushqimi për të gjetur burime më efikase të energjisë së rinovueshme.

Le të shohim se si kafja prodhon më shumë energji elektrike dhe pse studiuesit vendosën të testojnë ushqimin e famshëm.