Tech

Specifikimet e detajuara të telefonit Motorola One Vision

Specifikimet e detajuara të telefonit Motorola One Vision
 

Modeli Motorola One Vision u paraqit para pak ditësh në Geekbench. Thashethemet e mëparshme sugjeruan se telefoni do të emërtohej Motorola P40, por ka më shumë gjasa që bëhet fjalë për versionin kinez dhe global të pajisjes së njëjtë. Tani dihen më shumë hollësi rreth këtij telefoni të papublikuar të Motorola, përcjell GSMArena.

Sipas informatave të publikuara nga XDA-Developers, Motorola One Vision (me emrin e koduar Robusta2) do ta përdorë çipsetin Exynos 9610. Ai do të jetë në dispozicion në opsionet me 3GB dhe 4GB RAM, si dhe me 32GB, 64GB dhe 128GB hapësirë për ruajtje. Telefoni do të jetë pjesë e familjes Android One dhe do të livrohet me softuerin e instaluar fabrikisht Android Pie.