Tech

Smartfonët që lëshojnë më shumë/më pak rrezatim

Foto: Shutterstock
 

Konsumatorët, në përgjithësi, janë të shqetësuar nga mundësia që rrezatimi i smartfonëve përbën një rrezik për shëndetin e njeriut.

Një raport i publikuar nga Zyra Federale për Mbrojtje nga Rrezatimi (Bundesamt für Strahlenschutz) zbulon sasinë e rrezatimit të emetuar nga disa modele më të reja dhe më të vjetra të smartfonëve, transmeton Koha.net.