Tech

Smartfonët më të mirë për selfie në 2019

Smartfonët më të mirë për selfie në 2019

DxOmark, një laborator i specializuar për fotografi, ka testuar një sërë smartfonësh dhe i ka renditur sipas cilësisë së kamerave për selfie.

Laboratori është bazuar te disa kritere e kategori të ndryshme, si vendndodhja, kushtet e dritës, etj, transmeton tch. Për këtë arsye, laboratori ka përdorur rreth 1.500 foto dhe nga dy orë video.