Tech

Apple paralajmëron uljen e çmimeve të iPhoneve

Apple paralajmëron uljen e çmimeve të iPhoneve
 

Shefi i Apple-it, Tim Cook, ka paralajmëruar se mund të ulë çmimet e iPhoneve në disa vende për të zgjeruar shitjet dhe për të ndalur humbjet.

Të hyrat nga shitja e iPhoneve pësuan rënie në tremujorin e fundit për kompaninë.