Tech

Samsung Galaxy A90 pritet të vijë me 128 GB memorie

Samsung Galaxy A90 pritet të vijë me 128 GB memorie
 

Duket se gjiganti jug-korean i teknologjisë, Samsung, është duke zgjeruar seritë me pajisje të reja të avancuar dhe raportohet se së shpejti do të arrijë modeli Galaxy A90.

Nuk dihet shumë në lidhje me këtë pajisje, por “SamMobile” ka zbuluar disa detaje shtesë për të.