Sport

Duka: Asnjë grup nuk është i lehtë

 

Pavarësisht se po vlerësohet “grupi i vdekjes” ai ku është Shqipëria, Kroacia, Italia dhe Spanja, presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, nuk është i të njëjtit mendimi.

Ai ka thënë se asnjëri grup nuk është i lehtë.