Sport

“Palestrës së re” në Istog po i rrëzohen muret dhe dritaret

 

Dera e hyrjes kryesore në palestrën në Istog është demoluar. Një pjesë e murit të jashtëm dhe dritaret e tualeteve janë rrëzuar. Dyert e ballkonit janë thyer, derisa kulmi i palestrës dhe po ashtu izolimi, janë dëmtuar. Në kulm së fundi është bërë një investim shtesë.

Përshkrimin e dëmeve të shkaktuara nga erërat e forta të ditëve të fundit, e ka bërë Fikret Shatri, trajneri i klubit të basketbollit Istogu. Ai është edhe zyrtar i lartë në Departamentin e Sportit të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit.