Sport

Dështim në Lojërat Mesdhetare, himn i gabuar për Luiza Gegën

 

Atletja shqiptare Luiza Gega ka shkëlqyer në shteg duke fituar të artën në vrapim 3000 metra me pengesa në Lojërat Mesdhetare.

Por Gega është befasuar për të keq në ceremoninë e medaljeve. Pasi mori medaljen e artë dhe vendosi në krahë flamurin shqiptar, Gega u bë gati për të nderuar himnin shqiptar.