Sport

LASK-ut i merren gjashtë pikë për stërvitje gjatë izolimit, e humb pozitën e parë

LASK-ut i merren gjashtë pikë për stërvitje gjatë izolimit, e humb pozitën e parë

Stërvitja gjatë izolimit i ka kushtuar shtrenjtë klubit austriak të futbollit, LASK Linz.

Një komision i Bundesligës së Austrisë e ka dënuar të enjten LASK-un me marrjen e gjashtë pikëve dhe me gjobë prej 75 mijë eurove. Vendimi është arsyetuar me thyerje të rregullave bazike të ferplejit.