Sport

Mediat britanike shkruajnë për “mikpritjen e jashtëzakonshme të kombëtares angleze në Kosovë”

Mediat britanike shkruajnë për “mikpritjen e jashtëzakonshme të kombëtares angleze në Kosovë”

The Sun dhe The Dailymail, media britanike, kanë lavdëruar mikpritjen që po i bëhet në Kosovë kombëtares angleze "Tre Luanët". 

The Sun shkruan për billbordet që janë vënë në shumë vende të kryeqytetit të Kosovës me mesazhin “Mirësevini dhe Respekt”. Siç shkruan ky medium, në mesin e tyre është edhe një e Raheem Sterlingut ku shkruhet mesazhi “Mirësevjen vëlla”.