Sport

Lojtarët që bëjnë me duar VAR-in do të ndëshkohen

Lojtarët që bëjnë me duar VAR-in do të ndëshkohen

Futbollistët që do të bëjnë gjestin për ekran të televizorit duke apeluar për rishikim të situatave të caktuara me VAR, në garat e UEFA-s, do të ndëshkohen me karton të verdhë, ka bërë të ditur institucioni më i lartë i futbollit në Evropë.

Sikurse Premier Liga, edhe UEFA kishte shtyrë prezantimin e video-asistencës së gjyqtarëve (VAR), por tani është zotuar se do ta përdorë në raundin e eliminimit direkt në Ligën e Kampionëve, Evropa Ligë dhe në Ligën e Kombeve e në Euro 2020.