Shpallje

N.Sh. "Silver Gallery2", shpall të pavlefshme çertifikatën e biznesit nr. 81126346 dhe të TVSHsë nr.330139221, Prishtinë.

Data e publikimit: 02.07.2020
Shpërndaje
Të tjera