Shpallje të pavlefshme

Ismajl Dërguti shpall të pavlefshme diplomën dhe certifikatat e SH.M. “Sami Frashëri” në Prishtinë.

Data e publikimit: 17.09.2021
Shpërndaje
Të tjera