Showbiz

Stafi i Netflixit proteston për shfaqjen e Dave Chappelle

Foto: USA Today
 

Rreth 100 persona kanë protestuar jashtë selisë së Netflixit, për transmetimin e një komedie speciale nga Dave Chappelle, e cila sipas tyre ishte transfobike.

Stafi i Netflix dhe aktivistët transgjinorë organizuan daljen jashtë zyrave të gjigantit transmetues në Los Angeles.