Showbiz

Ben Affleck plot lëvdata për të dashurën e tij Jennifer Lopez

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Aktori dhe regjisori i njohur amerikan, Ben Affleck, kishte vetëm fjalë të mira për të dashurën e tij, Jennifer Lopez, dhe efektin pozitiv që ajo e ka në botë.

Ylli 48-vjeçar i kinematografisë thotë se është i mahnitur me partneren e tij, të cilën e admiron dhe respekton jashtë mase.