Showbiz

Ndryshon data e lansimit të filmit “Black Widow”

 

Kur filmi me buxhet të lartë “Black Widow” të lansohet, ju mund ta zgjidhni aventurën tuaj, nëse dëshironi të shikoni në ekran të madh apo nga rehatia e shtëpisë suaj.

Studioja filmike “Disney” ka bërë të ditur se filmi me protagoniste aktoren Scarlett Johansson, do të debutoj në të njëjtën kohë nëpër kinema dhe në platformën digjitale “Disney+”. Por, për ta shikuar këtë projekt të shumëpritur nga publiku mbarë botëror, duhet qenë abonues të kësaj platformë, si dhe të paguani ekstra 30 dollarë.