Showbiz

Seria e ardhshme e Song Exploder në Netflix do të transmetojë Dua Lipën dhe dy grupe të njohura

Seria e ardhshme e Song Exploder në Netflix do të transmetojë Dua Lipën dhe dy grupe të njohura

Seria e radhës në Netflix, bazuar në “Song Exploder”, do t’i shfaqë grupet Nine Inch Nails, The Killers dhe këngëtaren shqiptare, Dua Lipa.

Shfaqja, e bazuar në këtë platformë, ka filluar gjatë këtij muaji me Alicia Keys, R.E.M. dhe të tjerë, ndërsa si pjesë e serisë së re, më 15 dhjetor, Trent Reznor i grupit nine Inch Nails, do vijojë me hitin e njohur të bendit “Hurt”.