Showbiz

Bëhet e ditur data e premierës “Nëntë jetët e Ozzy Osbourne”

Bëhet e ditur data e premierës “Nëntë jetët e Ozzy Osbourne”

Është bërë e ditur data e premierës së dokumentarit për jetën e Ozzie Osbourne të quajtur “Biografia: nëntë jetët e Ozzy Osbourne” që është një kronikë e jetës dhe karrierës së ikonës së muzikës heavy metal.

Rrejti amerikan televiziv A&E ka zbuluar se data e premierës do të jetë më 7 shtator për këtë film biografik-dokumentar të shumëpritur, shkruan NME.