Showbiz

“Black Widow” nuk e ka ndryshuar datën e lansimit nëpër kinema

 

Është lansuar trailleri i ri i filmit të shumëpritur “Black Widow”, dhe sipas tij data e lansimit mbetet e pandryshuar.

Scarlett Johansson rikthehet në rolin e superheroinës së famshme, e cila për herë të parë iu prezantua publikut në filmat, “Iron Man” dhe “Avengers”.