Showbiz

Jimmy Fallon dhe Alanis Morissette interpretojnë në metro, ku nuk i njeh askush

Jimmy Fallon dhe Alanis Morissette interpretojnë në metro, ku nuk i njeh askush

Këngëtarja Alanis Morissette (45) dhe komediani televiziv Jimmy Fallon (45) i befasuan kalimtarët dhe udhëtarët e shumtë në New York, në stacionin e metrosë ku së bashku i kënduan këngët e Krishtlindjeve. Ishte kjo, natyrisht, një pjesë e planifikuar me kujdes nga 'The Tonight Show' i Fallon, por në ato momente, pak nga pjesëmarrësit ishin në dijeni se për çfarë bëhej fjalë.

Morissette u paraqit me një paruke bionde, syze dielli dhe kapelë retro, ndërsa Fallon me një mjekër të gjatë dhe syzet e pashmangshme të diellit, të gjitha që maskimi të ishte sa më i suksesshëm.