Showbiz

Takimi i ngrohtë mes Beyonce dhe Meghan Markle

Takimi i ngrohtë mes Beyonce dhe Meghan Markle

Beyoncé dhe Meghan Markle kanë prej kohësh një respekt të ndërsjelltë për njëra-tjetrën, por ja që nuk ishin takuar kurrë, deri në premierën e “The Lion King” (Mbreti Luan) në Mbretërinë e Bashkuar.

Kujtojmë se në filmin e Disney-t, “The Lion King” (Mbreti Luan) Beyoncé do të luajë rolin e Nala-s, transmeton tch.