Showbiz

“JBMTQR” kënga e re nga Lluni e Lyrical Son

“JBMTQR” kënga e re nga Lluni e Lyrical Son

Anëtarët e labelit Pint, Lluni e Lyrical Son kanë publikuar këngën e tyre më të re “JBMTQR”.

Producent të këngës janë K-Masteri dhe Strike Beats, derisa teksti është shkruar nga të dy reperët, transmeton Koha.net.