Reklama

Nisin me sukses fluturimet drejt Halmstad dhe Luxemburg nga Aeroporti i Prishtinës

Fluturimet - aeroport - Prishtina Ticket

Artikull i Sponsorizuar

Nga data 31 mars, kanë filluar fluturimet e reja drejt dy destinacioneve tërheqëse, Luxemburgut dhe Halmstadit,  nga aviokompania më e madhe shqiptare, PrishtinaTicket.

Fluturimet janë realizuar nga Aeroporti i Prishtinës dhe të njejtat janë realizuar me sukses.

Nga tani e tutje fluturime në drejtim të qytetit të Halmstad do të ketë dy herë në javë, ditën e enjte dhe të diel, ndërsa nga qyteti i Luxemburg, fluturimet do të realizohen një herë në javë, ditën  e diel.

PrishtinaTicket do të vazhdojë të ofrojë një standard të lartë të shërbimit dhe të shtrijë rrjetin e tyre të destinacioneve për të përmbushur nevojat e klientëve.

Kujtojmë se, qytetarët përveç Luxemburg dhe Halmstad, gjatë gjithë vitit 2024 do të mund të rezervojnë biletat e udhëtimit në drejtim të qyteteve të tjera europiane si Basel, Stuttgart, Düsseldorf, Nürnberg, München, Münster Osnabrück, Berlin Brandenburg, Ljubljana dhe Växjö.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina Ticket- Rezervo Biletën.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00.

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

🇱🇺  +35220334188

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Prishtina Ticket, është këtu për t'ju ndihmuar të bëni udhëtimin tuaj të rehatshëm, duke ofruar bileta me çmime të arsyeshme dhe një eksperiencë të përshtatshme për çdo udhëtar.

Zgjidhni Prishtina Ticket dhe bëni udhëtimin tuaj një histori të paharrueshme.

Artikull i Sponsorizuar