PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Njihuni me motrat instrumentiste

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Me një butësi dhe përkushtim, të dyja motrat, Emma dhe Sara filluan të luanin në instrumentet e tyre.

Që kur ishin shumë të vogla, ato kishin treguar dashuri dhe interesim të madh për muzikën. Kështu që të dyja kanë mësuar të luajnë në instrumentet që preferojnë më së shumti. Emma luante në flautë, kurse Sara në piano.