Sot, më 5 qershor, u bë një vit pa ty e dashura jonë Seva

SELVETE (FAZLIU) KRASNIQI

SELVETE (FAZLIU) KRASNIQI

Ishe grua, nënë dhe gjyshe e dashur për të gjithë. Jeta pa ty qenka e vështirë dhe e zbrazët. Mungesa jote është e dhimbshme për çdo ditë! Përherë krenarë me ty dhe veprimtarinë tënde! Pusho e qetë në amshim se ne ruajmë në zemrat tona kujtimet më të mira për ty! Deri në takimin tonë…

 

Përjetësisht: bashkëshorti Kadriu, fëmijët Sara, Burimi dhe Blerta, nipat dhe mbesat dhe motra Hanifja.

Data e publikimit: 05.06.2022
Shpërndaje
Të tjera