Sot, më 17.5.2022, u bë një vit pa më të dashurin tonë

PASHK (NDUE) SELMANI

PASHK (NDUE) SELMANI

(1947-2021)

Kujtimi, malli dhe dashuria për Ty, kurrë nuk do të shuhen. Jemi krenarë që të patëm. Në zemrat tona do të jetosh përgjithmonë.

Përherë e përkujtojnë: bashkëshortja Prena, djemtë dhe vajzat, vëllezërit, nipat dhe mbesat.

Data e publikimit: 17.05.2022
Shpërndaje
Të tjera