Sot, më 30.4.2022, bëhen 23 vjet nga rënia heroike në Koshare e më të dashurit tonë

Mr. inxh. LUTFI MUSIQI

Mr. inxh. LUTFI MUSIQI

(18.12.1968 – 30.4.1999)

Me kalimin e kohës gjithnjë e më tepër na shtohet dhembja për Ty, vëllai im. Ishe dhe do të mbetesh përherë në zemrat tona.
Të qoftë i lehtë dheu i Kosovës së lirë!

 

E kujtojnë me mall të pashuar: motra Bahrija, dhëndri Vehbiu, mbesat Rina e Anesa dhe nipi Eltoni nga Vushtrria.

Data e publikimit: 30.04.2022
Shpërndaje
Të tjera