U bë 1 vit dhembje pa ty, nënë

ZOJE NREJAJ

ZOJE NREJAJ

Për të gjitha gjërat që na ke mësuar, dhe për dashurinë që na ke dhuruar, vazhdimisht do të vlerësojmë, do të mbajmë mend dhe të jemi mirënjohës tërë jetën.
Kur mendojmë se kishim një nanë me shpirt të bardhë, të ndershme, një nanë bujare, mërzia zëvendësohet me krenari.

Të përkujtojnë gjithmonë me mall fëmijët: Mirja, Zefi, Flora, Agroni, Nora e Alfredi, si dhe rejat, nipat, mbesat dhe familja e gjerë.

Data e publikimit: 04.04.2022
Shpërndaje
Të tjera