Sot, më 8 gusht, u bënë 13 vjet nga ndarja aksidentale e më të dashurve tanë

MUSTAFË XHEMAIL METAJ

MUSTAFË XHEMAIL METAJ

7.4.1950 - 25.8.2008
BESARTA TEKI METAJ

BESARTA TEKI METAJ

26.1.2003 - 8.08.2008
GONXHE  RAMAJ  METAJ

GONXHE RAMAJ METAJ

10.10.1981 - 8.8.2008
BESNIK MUSTAFË METAJ

BESNIK MUSTAFË METAJ

13.9.1983 - 08.08.2008
TEKI MUSTAFË METAJ

TEKI MUSTAFË METAJ

16.4.1979 - 08.08.2008
BESART TEKI METAJ

BESART TEKI METAJ

19.3.2005 - 8.8.2008

Këtë vit kalova shumë vështirësi në jetën time, po juve s’ju pata pranë që ta kalojmë së bashku edhe pse e di se atje lart gjithmonë keni qenë mbrojtja ime. Sot nuk dua të zgjatem sepse as edhe fjalët e gjithë botës s’do të mund të më mjaftonin për të treguar mallin që kam për ju babë Mustafë, vëlla Teki, vëlla Besnik, kunat Gonxhe, engjëjt e vegjël Besarta dhe Besart.

Sot ju kujton bija – motra – kunata dhe halla juaj Fadileti, gjithmonë në zemrat tona dhe gjithmonë të paharruar.

Data e publikimit: 08.08.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje