Një vit pa ty

FAIK (QAMIL) DOBRUNA

FAIK (QAMIL) DOBRUNA

(1.3.1948 - 24.3.2020)

Me shumë mall gjithnjë do të të kujtojmë. Dashuria dhe kujdesi yt ndaj nesh janë frymëzim në rrug ëtimin tonë.

Të pikëlluarit: bashkëshortja, fëmijët, vëllai, motra, mbesat, nipat dhe nuset.

Data e publikimit: 24.03.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje