Në 22-vjetorin e vdekjes tënde

BACA REXHË

BACA REXHË

Të kujtojmë me shumë pietet dhe respekt.

Kolegët nga “KOHA Ditore”.

Data e publikimit: 25.03.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje