Sot, më 14.3.2021, u bë një vit nga vdekja e vëllait të dashur

JASHAR (AVDYL) GASHI

JASHAR (AVDYL) GASHI

E vështirë qenka të pajtohemi me faktin se Ti, vëlla i dashur, nuk je më në mesin tonë familjar. Dashuria, bujaria dhe urtësia jote na bëjnë që të krenohemi që të patëm të tillë.

E përkujtojnë mbarë familja nga Briliqi, Raushiqi, Peja, Prishtina, Zvicra, Suedia dhe Amerika.

Data e publikimit: 14.03.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje