Një vit pa ty, Buqe, sa një shekull

BAHTIJE BERISHA

BAHTIJE BERISHA

Shumë herët u ndave nga ne.

 

Të përkujtojnë me mall: nënë Mihanja, babai Sadiku, vëllai Gadafi, motrat Lida, Vlora dhe Besa.

Data e publikimit: 07.11.2020
Shpërndaje
Të tjera