Metro

Punëtorët teknikë të shkollave dhe QMF-ve në Prishtinë protestojnë të premten

 

Me kërkesën për rritje të pagave, Federata Sindikale e Punëtorëve Teknikë të Sektorit Privat, të premten do të organizojë një protestë para objektit të komunës së Prishtinës.

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat, Jusuf Azemi, të mërkurën ka konfirmuar se vendimi për protestë, është marrë pas takimit me kryetarë të shoqatave sindikale të punëtorëve teknikë të disa shkollave të Prishtinës dhe punëtorëve të Qendrave të Mjekësisë Famlijare (QMF).